Solar | Zaken regelt het voor u! Uw vraagstuk is ons vakgebied.

Op het gebied van totaaladvies en hulp m.b.t. nieuwe en reeds aanwezige duurzame maatregelen in uw woning bent u bij Solar | Zaken aan het goede adres. 

Wij adviseren consumenten bij de aanschaf van duurzame maatregelen in en om het huis. Hierbij kunt u denken aan zonne-energiesystemen, isolerende maatregelen en bijvoorbeeld warmtepompen.

Ook helpen wij bij het aanvragen van subsidies wanneer u isolerende maatregelen treft of een warmtepomp aanschaft en het terugvorderen van de BTW wanneer u een zonne-energiesysteem installeert.

Dient u uw dak eerst te vervangen? Wij helpen u bij het vinden van de juiste aannemer bij u in de buurt om de werkzaamheden uit te voeren, wij screenen de installateurs en zorgen ervoor dat u bij de juiste partij terecht komt.

Wanneer u een groen dak danwel sedum dak overweegt kunnen wij dit combineren met het plaatsen van een zonne-energiesysteem, hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Wij inventariseren graag de  mogelijkheden voor u en adviseren u hierover, daarbij kunnen wij meerdere offertes voor u opmaken en u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Daarnaast helpen wij onze samenwerkende installateurs met het verhelpen van veel voorkomende problemen, zoals storingen mbt omvormers, defecte optimizers en tal van andere zaken, wij zijn het verlengstuk van onze samenwerkende installatie-partners.

Landelijk werken wij samen met vele installateurs welke expert zijn in het installeren van duurzamen maatregelen in en rondom uw woning, gezien het duurzame aspect zoeken wij een installateur bij u in de buurt, inventariseren wij uw wensen en maken wij diverse maatwerk offertes op het gebied van zonne-energiesystemen, er zijn vele merken zonnepanelen, danwel omvormers en montagematerialen verkrijgbaar. Wij filteren uw wensen en brengen de vele mogelijkheden voor u in kaart door middel van maatwerk-offertes.

Op het gebied van de zakelijke markt leveren wij een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op uw bedrijf gegarandeerd zijn. Hierbij kunt u denken aan training on the job, waar onze technisch specialisten zich inzetten om uw medewerkers te training, actuele kennis bij te brengen. 

Dit kan door middel van het trainen van uw medewerkers op kantoor, door middel van video-presentaties en begeleiding maar ook op locatie tijdens huisbezoeken om zodoende kennis en vaardigheden bij te brengen om zodoende de acquisitie te verhogen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden om de wensen binnen uw organisatie in kaart te brengen.