cta02

Sedum & Zonnepanelen

De combinatie is de perfecte duurzame oplossing!

Op het gebied van totaaladvies en hulp m.b.t. nieuwe en reeds aanwezige duurzame maatregelen in uw woning bent u bij Solar | Zaken aan het goede adres.

Wij hebben al vele huiseigenaren mogen helpen bij het inventariseren en realiseren van een sedum dak i.c.m. het plaatsen van zonnepanelen, voor de particuliereen zakelijke markt en waaronder ook in samenwerking met Stichting Ugenda en Thuisbaas.

Wat wij doen is dat hij in het geval van een bitumen dak (wat eventueel ook vervangen moet worden) wij de gehele advisering overnemen. Onze technisch specialist komt bij u langs, inspecteert het bitumen dak, maakt daar zonodig een offerte van om dit te vervangen.

Daarnaast inventariseert hij de mogelijkheden mbt een sedum dak, er zijn grofweg 2 varianten; 1. gedeeltelijk sedum icm Flatfix Fusion, dan worden er cassettes tussen de panelen en om het systeem heen geplaatst of 2. een volledig sedum dak; dit isoleert de woning aangezien sedum ‘ ademt’ en het in de zomer niet warmer als ca 35. graden kan worden, het koelt de woning in de zomer en het houdt de warmte vast in de winter. Wanneer je dit combineert met een speciaal montageframe wat iets boven het sedum wordt geplaatst zodat het sedum voldoende licht, lucht en water krijgt is dit de perfecte combinatie. Doordat het een iets hoger gesitueerd montageframe is is dit dan ook weer ideaal met Bifacial panelen met zonnecellen eveneens aan de onderzijde van het zonnepaneel.

Door deze combinatie heb je samengevat de volgende voordelen:

– Isoleren van het dak de woning, koel in de zomer en warm in de winter.
– Extra hoge opbrengst door het toepassen van de Bifacial zonnepanelen.
– Ook kan je subsidie krijgen op de aanschaf van een sedum dak, waardoor het extra gunstig wordt.

Het traject in een notendop:

– Advisering aan huis
– Configuratie van het systeem
– Begeleiden bij het eventueel vervangen van de bitumen
– Aanleg van het sedum-dak icm het zonne-energiesysteem
– Dit kan eventueel ook i.c.m. een warmtepomp

Het lijkt een hele operatie, maar Solar | Zaken brengt alle specialisten eenvoudig samen, wij coördineren alle installaties en zorgen ervoor dat de juiste experts op het juiste moment aanwezig zijn voor het uitvoeren en de werkzaamheden. Solar | Zaken blijft ten alle tijde uw aanspreekpunt.

Gezien het collectieve inkoopvoordeel door de werkzaamheden met elkaar te combineren kunnen wij scherpe offertes samenstellen.

Wilt u graag een huisbezoek inplannen of een video-call? Neem dan contact met ons op, onze technisch specialist helpt u graag.

VOORBEELDEN VAN PROJECTEN: