img07-1455x527

Hulp bij Offertes vergelijken

WILT U EEN ZONNEPANELEN AANSCHAFFEN MAAR ZIET U DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER?

Dit is volkomen normaal en zeker niet verwijtbaar. Op het moment dat je zonder gebruikerservaring een product of dienst gaat kopen waar je totaal geen verstand van heb is 1 van de eerste dingen die men tegenwoordig intypt www.google.nl

Vanaf dit moment bent u direct in het bos aangekomen en vliegen de aanbiedingen en offerte vergelijkers u om de oren. Ontvang nu 6 offertes staat er dan duidelijk te lezen. U vult uw gegevens in en u verwacht 6 offertes maar zo werkt het niet. Of zo werkt het eigenlijk wel want waar sommige installateurs nog de moeite nemen en u bellen voor het maken van een afspraak aan huis zijn er ook partijen welke u zonder of blikken of blozen een zonne-energie systeem aanbieden.

Deze zijn vaak 5 tot 10% goedkoper maar hebben totaal niet de moeite genomen om te luisteren naar uw wensen of te kijken naar de aard van de woning en de mogelijkheden welke deze in de toekomst in het licht van de energietransitie gezien allemaal in petto heeft.

U doet zichzelf hoogstwaarschijnlijk tekort en neemt genoegen met een product zonder deze goed te hebben getoetst aan de aanwezige criteria. Dit is ok niet zo gek, zonder gebruikerservaring blijft er geen criteria over

Solar | Zaken stelt orde op zaken, geeft onafhankelijk, betaald, advies en helpt u daardoor daadwerkelijk bij het maken van de juiste keuze!

Er wordt heel wat beloofd door alle zonnepanelen-verkopers, maar wat krijgt u nu echt? Waar doet u goed aan, welke materialen passen bij uw woonsituatie en uw financiële plaatje?

Tijdens onze jarenlange ervaring in de zonne-energie branche hebben wij al vele vragen en issues voorbij zien komen en potentiële klanten zien vaak door de grote hoeveelheid aan verkregen informatie door de bomen het bos niet meer.

Het is aannemelijk dat u door verschillende aanbieders bent voorzien van informatie. U gaat er in eerste instantie wellicht vanuit dat het maken van de keuze niet lastig zal zijn, maar veel aanbieders hebben een ander verhaal, andere materialen en andere prijsstellingen. Ook verschillen de  aanbieders vaak erg van ervaring en hierdoor de juiste inzichten om voor elke mogelijke klant een zo goed mogelijk geconfigureerd zonne-energie systeem te ontwerpen.

Wat doet Solar | Zaken?

Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij wij 3 offertes in 1 oogopslag kunnen vergelijken, wij brengen de pluspunten van de verschillende offertes in kaart om zodoende te helpen bij het maken van de uiteindelijke keuze. Wij maken een vergelijkingsrapport op basis van uw 3 ‘favoriete’ offertes die u heeft ontvangen en zelf heeft uitgezocht en naar ons doorstuurt.

In het onafhankelijk en transparante vergelijkingsrapport komt o.a. naar voren: het merk, type, herkomst, kracht en garantie van de zonnepanelen, de omvormer techniek en toegepaste montagematerialen. De gebruikte kabels, aansluitmogelijkheden, bijbehorende garanties, aanbetalingen, services en aansluitingen van de aanbieders bij stichtingen/brancheorganisaties.

Ook geven wij aan of de technische configuratie zoals in de offerte is aangeven voor u het best haalbare is of dat er bepaalde zaken meer aandacht vragen.

Alles overzichtelijk op een A4-blad. Binnen 1 oogopslag wordt u een hoop duidelijk en kunt u makkelijker en weloverwogen de juiste keuze maken.

Kostenplaatje:

Wij vragen voor het opmaken van het onafhankelijk vergelijkingsrapport € 119,- excl. BTW.

Wilt u ook de teruggave BTW door ons laten verzorgen dan rekenen wij hier € 65,- excl. BTW voor.

Hoe kunt u een vergelijkingsrapport opvragen?

Neem contact met ons op, dat kan via ons contactformulier op deze website. Om gebruik te maken van ons aanbod om een onafhankelijk vergelijkingsrapport op te laten opmaken hebben wij uw naw-gegevens nodig, daarnaast hebben wij de de 2 of 3 beste offertes nodig welke u van diverse bedrijven heeft ontvangen. De volgende dag ontvangt u van Solar | Zaken per e-mail het onafhankelijk vergelijkingsrapport met daarin de pluspunten van iedere offerte. Ook heeft u de mogelijkheid om telefonisch met onze technisch specialist het rapport door te nemen en maken wij tijd voor u vrij voor het beantwoorden van uw vragen.

Onafhankelijk advies op locatie:

Het is tevens mogelijk om het vergelijkingsrapport bij u op locatie te bespreken zodat onze technisch specialist de mogelijkheid benut om de situatie ter plaatse te bekijken.

Er wordt dan direct gekeken en met u besproken of er nog alternatieve kabelroutes in uw woning te benutten zijn welke esthetisch uw voorkeur kunnen genieten.  Vaak komen er in de offertes geen duidelijk omschreven routes van het DC of AC traject naar voren waardoor er ook op dit vlak onaangename verrassingen kunnen ontstaan.

De kosten voor dit bezoek i.c.m. een onafhankelijk vergelijkingsrapport + het traject voor het terugvorderen van de BTW zijn € 299,- excl. BTW.

Onafhankelijk advies op locatie incl. eindinspectie:

Tot slot kunt u er ook nog voor kiezen om een eindinspectie in te plannen, dezelfde specialist komt een week na het voltooien van de werkzaamheden van het installeren van uw zonne-energiesysteem bij u langs om het gehele systeem te checken, een prettige gedachte voor u de eindnota voldoet aan de installateur. Eventuele servicepunten, gebreken, worden in een rapport opgenomen en besproken met de installateur. Wij treden in dit geval als raadsman voor u op, waardoor uzelf geen ongemakkelijke gesprekken hoeft te voeren.

Wij kunnen transparant en onafhankelijk dit gesprek aangaan en meedenken met de gewenste oplossing om het zonne-energiesysteem geheel naar wens op te leveren. Is alles in orde? Dan kunt u met een gerust hart de factuur voldoen en genieten van uw zonne-energiesysteem.

De kosten voor deze eindinspectie i.c.m met het eerdere bezoek op locatie, het onafhankelijk vergelijkingsrapport + het traject voor het terugvorderen van de BTW zijn € 499,- excl. BTW.

Uit onderzoek is gebleken dat onze kosten doorgaans met gemak terugverdiend worden in de zin van een beter geconfigureerd systeem of een aangepaste prijs in de offerte doordat de prijs in ons vergelijking rapport bij de betreffende installateur te hoog bleek.

Ook passen de uiteindelijk geconfigureerde systemen beter bij de woning en woning eigenaar.

Solar | Zaken denkt graag met u mee en wij ontzorgen u graag.

WENST U HULP BIJ HET VERGELIJKEN VAN UW OFFERTES?

Onafhankelijk vergelijkinsrapport
BTW teruggave service mogelijk
Gegarandeerd van een goede installatie
Persoonlijk advies op locatie
Eindinspectie; zekerheid voordat u de factuur voldoet
Solar | Zaken; de hulp die u nodig heeft in de wereld van installatiebedrijven

PROJECT DETAILS

  • Onafhankelijk vergelijkingsrapport op afstand
    € 119
  • Onafhankelijk advies op locatie + rapport
    € 299
  • Onafhankelijk advies op locatie + rapport + eindinspectie
    € 499