SOLAR AS A SERVICE

Business 2 Business

Wij helpen bedrijven met het verder uitbreiden van de werkzaamheden, het trainen van de medewerkers en nog heel veel meer! Ondek op deze website hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen:

Schouwen op locatie

1
Schouw service:

Wil u graag uw opdrachten door een technisch solar-specialist uitgebreid laten schouwen? Wij helpen u!
Ons team van specialisten staat dagelijks klaar om voor vele partijen schouwen uit te voeren.

2
Plannen van de schouw

Solar | Zaken neemt het plannen van de schouw voor u uithanden, na het ontvangen van de opdracht nemen wij contact met de bewoners op om de schouw in te plannen.

3
Schouwrapport

Het schouwrapport kan op diverse wijze aangeleverd worden, wij passen ons aan op uw wensen. Zo kunnen wij gebruik maken van onze eigen software maar ook op die van u zodat dit soepel werkt mbt de bestellingen en de uiteindelijke installatie. Maar bijvoorbeeld een extern programma als bijvoorbeeld 2Solar is ook geen enkel probleem.

Wij zorgen er voor dat u geen zorgen heeft!

Het is lastig om in deze tijd goede medewerkers te vinden, zijnde voor het geven van advies, sales, planning, schouw, werkvoorbereiding en niet te vergeten de uiteindelijke installatie. Wij kunnen veel uit handen nemen en bieden maatwerk service voor ieder bedrijf. 

Onze service kan namelijk nog veel verder gaan als alleen het uitvoeren va de schouw, wij kunnen desgewenst de planning overnemen, maar bijvoorbeeld ook het bestellen van de materialen (zodat u nooit misgrijpt) en zelfs het bezorgen van het gehele zonne-energiesysteem op locatie! 

Dit bespaart u veel tijd, geld en kostbare werktijd van uw medewerkers welke u wellicht door deze dienst efficiënter kunt gaan inzetten. 

Ook zorgt dit voor veel van de met ons samenwerkende partners voor een collectief inkoopvoordeel waar ook u van kan profiteren! Wij werken samen met de grootste groothandels van Nederland, maar ook rechtstreeks via de fabrikanten, ons netwerk is dan ook bijzonder groot.

Wij denken graag met u mee en nodigen onszelf dan ook van harte uit om van bedachte te wisselen en de beste manier van werken voor uw bedrijf te bespreken.

Maatwerk, dat is hetgeen waar Solar | Zaken zich in onderscheidt!

Wat onze partners over ons zeggen:

De verkoop, de planning, de organisatie, alles moet kloppen, daar hadden wij moeite mee. Het ging helaas vaak mis. Door de hulp van de specialisten van Solar | Zaken zijn alle materialen altijd op tijd op locatie bezorgd en hoeft alleen ons installatie klaar te staan om te installeren.
Bernard van Alphen
Wij maken graag gebruik van de professionele schouwen van Solar | Zaken, het is fijn dat de planning uit handen wordt genomen en wij de rapporten uiterlijk de volgende dag in onze mailbox ontvangen.
Linda van Groothuizen
Wij verkopen zonne-energiesystemen op afstand, hierbij is een schouw op locatie van groot belang. Wij maken dan ook graag gebruik van de mogelijkheid om via Solar | Zaken de schouw uit te laten voeren.
Anne de Veer