img07-1455x527

Storingen verhelpen

Heeft u een defecte optimizer, doet uw uitlees portal het niet, is de verbinding verbroken of uw omvormer of misschien zelfs zonnepaneel defect?

Solar | Zaken is gespecialiseerd in het verhelpen van storingen. Wij hebben een landelijk netwerk van samenwerkende installateurs, specialisten en elektriciens voor het oplossen van diverse defecten.

Of het nou om zonnepanelen een warmtepomp, uw kookplaat, cv-ketel, ons is geen service te gek, wij helpen u graag.

Wij hebben regelmatig contact met bewoners welke kampen met vooral problemen rondom hun zonne-energiesysteem, het veelgehoorde verzoek is om een simpele storing op te lossen, vaak is de huidige installateur te druk en blijft een gewenste oplossing uit. De uitkomst is vaak dat men te laat wordt geholpen en dat leidt in sommige gevallen zelfs voor opbrengsten derving, dat is zonde en vaak draait de consument voor de kosten op. 

Solar | Zaken kan hierbij helpen, wij bemiddelen en zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt, wij rekenen hiervoor een minimale vergoeding, regelen rechtstreeks een vergoeding bij de installateur zodat ook zij niet voor onnodig hoge kosten komen te staan en ondervangen hierbij veel planning-gerelateerde zaken. Er komt namelijk best wel veel werk kijken wanner deze werkzaamheden binnen het eigen personeelsbestand dient te worden opgelost. Er moet namelijk tijd vrij gemaakt worden voor het te woord staan van de klant, het vinden van een oplossing, het regelen van de benodigde materialen en het zoeken naar tijd in de drukke agenda’s van de specialisten om de werkzaamheden uit te voeren. Dit betreft een tijdrovende klus voor installatiebedrijven die goed vooral goed zijn in de dingen die te doen; het verkopen en installeren van zonne-energiesystemen. Op service gerelateerde zaken zijn zij vaak niet goed voorbereid en ingesteld. Om deze reden zijn vele installatiebedrijven in Nederland erg blij met de service welke Solar | Zaken voor hen biedt, om deze reden ontvangen wij een keurige vergoeding waardoor ook wij onze werkzaamheden snel en goed kunnen uitvoeren.

Daarnaast hebben wij goede banden en direct contact met vele fabrikanten welke vaak ook een vergoeding compenseren voor het vervangen van het defecte onderdeel. Ook zij zijn blij dat de klanten welke voor hun producten hebben gekozen snel geholpen worden.

Kortom; een win-win situatie voor iedereen!

Onze specialiteiten:

Optimizers vervangen
WiFi storingen oplossen
Omvormers vervangen
CV storingen oplossen
One Package Solution
5 Year Standard Warranty

Algemene prijslijst

 • Hulp bij WiFi-storing op afstand
  gratis
 • Hulp bij WiFi-storing op locatie
  op aanvraag
 • PEAK POWER CURRENT (IMPP) :
  9.5 A
 • OPEN CIRCUIT VOLTAGE (VOC) :
  40.6 A
 • SHORT CIRCUIT CURRENT:
  10.02 A
 • MAX. SYSTEM VOLTAGE:
  600 VDC (UL) / 1000 VDC (IEC)
 • WEIGHT:
  37.48 LBS
 • BOX QUANTITY:
  N/A